Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Μάθε περισσότερα

2η Ετήσια ξενάγηση στη Liebherr

Δημοσιεύτηκε από dimitris 13/06/2018 0 Σχόλια Νέα,

                                                                      2η Ετήσια ξενάγηση στη Liebherr

 

     Για άλλη μια φορά πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η 2η ετήσια ξενάγηση στο εργοστάσιο της Liebhher. Το προσωπικό της VIMAX ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε για τη παραγωγή και ανάπτυξη προϊόντων της Γερμανικής Εταιρείας, παρακολουθώντας και σεμινάρια για το τρόπο και τη λειτουργία του εργοστασίου, τα τμήματα παραγωγής και ελέγχου.

        Το συγκεκριμένο εργοστάσιο της ξενάγησής μας ιδρύθηκε 1999 και στη συνέχεια άρχισε η λειτουργία του το 2000. Αρχικά η παραγωγή ξεκίνησε με ψυγεία μέχρι 85 εκατοστά ύψος και σύντομα ιδρύθηκαν καινούργια τμήματα για σχεδόν όλη τη γκάμα προϊόντων. Ο ετήσιος αριθμός παραγωγής αυξήθηκε από 14.000 το έτος 2000 σε 868.000 περίπου σήμερα με αποτέλεσμα  να διαθέτει προσωπικό περίπου 1.940 εργαζομένων.
   Η VIMAX διαθέτει μια άριστη συνεργασία με την εταιρία Liebherr και καθημερινά εργάζεται σε όλα τα επίπεδα για ένα βέλτιστο αποτέλεσμα.Η Liebherr εξειδικεύεται στη κατηγορία της ψύξης από μια πλήρη σειρά ψυγείων, συντηρητές κρασιών και καταψύκτες. Αναπτύσσει συνέχεια νέες καινοτόμες λύσεις στο χειρισμό, στην εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικά στη προστασία του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο της ξενάγησής μας ενημερωθήκαμε για τα υλικά ανώτερης ποιότητας, σύγχρονο τρόπο κατασκευής ακόμα και στη πιο μικρή λεπτομέρεια. Βασικό στοιχείο και τελικός στόχος της εταιρείας είναι η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

Γράψτε το σχόλιό σας