Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Μάθε περισσότερα

Άριστη φιλoξενία από τη Liebherr

Δημοσιεύτηκε από dimitris 12/03/2018 0 Σχόλια Νέα,

          Ο όμιλος Liebherr είναι ο μεγάλος κατασκευαστής εξοπλισμού που εδρεύει στην Ελβετία. Αποτελείται από περισσότερες από 130 εταιρείες που είναι οργανωμένες σε δέκα τμήματα: Χωματουργικά, Μεταλλευτικά, Κινητοί Γερανοί, Γερανοί Πύργων, Τεχνολογία Σκυροδέματος, Ναυτιλιακοί Γερανοί, Αεροδιαστημικά και Μεταφορικά Συστήματα, Εργαλειομηχανές, Συστήματα Αυτοματισμού, Οικιακές Συσκευές και Εξαρτήματα. Έχει ένα παγκόσμιο εργατικό δυναμικό άνω των 41.000, με έσοδα 8,8 δισ. ευρώ για το 2014. Μέχρι το 2007, ήταν η μεγαλύτερη εταιρεία γερανών στον κόσμο. Η επιχείρηση, που ιδρύθηκε το 1949 από τον Hans Liebherr στο Kirchdorf an der Iller, Baden-Württemberg της Γερμανίας, εξακολουθεί να ανήκει εξ ολοκλήρου στην οικογένεια Liebherr. Η Isolde (κόρη του Hans) και ο Willi (γιος του Hans) Liebherr είναι ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της εταιρίας Liebherr-International AG της Bulle της Ελβετίας και πολλά άλλα μέλη της οικογένειας συμμετέχουν ενεργά στην εταιρική διοίκηση. Το 2005, το περιοδικό Forbes τους χαρακτήρισε δισεκατομμυριούχους. Το 1974, το Ινστιτούτο Franklin απονέμει στον Hans Liebherr το μετάλλιο Frank P. Brown.

         Για τον Hans Liebherr, η ώθηση πίσω από νέους τομείς δραστηριοτήτων προέρχεται μερικές φορές από προσωπικές επαφές. Το 1954 μαθαίνει από τον διευθυντή υποκαταστημάτων της τοπικής του τράπεζας για ένα εργοστάσιο παραγωγής ψυγείων το οποίο πωλείται. 

        

         Με την εξέταση του προϊόντος, των πωλήσεων και των αγορών, η Liebherr αναγνωρίζει το τεράστιο δυναμικό των συσκευών. Διαπιστώνει ότι εκείνη τη περίοδο μόνο ένα στα δέκα νοικοκυριά στη Γερμανία διαθέτει ψυγείο και με την οικονομία να αυξάνεται, η ζήτηση ήταν αναμενώμενη. Ο Hans Liebherr αποφασίζει να μην αγοράσει την εταιρεία, αλλά αντ 'αυτού χτίζει τις δικές του εγκαταστάσεις παραγωγής στην τοποθεσία Ochsenhausen στη νότια Γερμανία. Το 1954 κατασκευάζει το πρώτο ψυγείο και η σειρά παραγωγής αρχίζει μόλις ένα χρόνο αργότερα. Με το πέρασμα του χρόνου η εταιρεία γιγαντώνεται και γίνετε ένας παγκόσμιος ηγέτης στη κατασκευή οικιακών αλλά και επαγγελματικών ψυγείων με εργοστάσια στην Αυστρία, Γερμανία, Βουλγαρία, Μαλαισία και Ινδία.

   

       Για περισσότερα από 60 χρόνια, η γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της Liebherr ήταν ευρεία και εξελιγμένη. Ο σχεδιασμός και η τεχνολογία των προϊόντων προσανατολίζονται σε πρακτικά σενάρια ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο. Η συνεχώς αυξανόμενη καινοτομική δύναμη και η αδιάλλακτη δέσμευση για την ποιότητα διασφαλίζουν το υψηλότερο όφελος για τον πελάτη σε όλους τους τομείς προϊόντων.

        

        Η VIMAX επενδύοντας συστηματικά στην εκπαίδευση και την ενημέρωση του προσωπικού της, είχε μια άριστη φιλοξενία από το εργοστάσιο της Liebherr με σκοπό να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του συμβάλλοντας σημαντικά σε ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Γράψτε το σχόλιό σας