Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Μάθε περισσότερα

Η Αμερικάνικη απάντηση στο κλιματισμό

Δημοσιεύτηκε από dimitris 12/03/2018 0 Σχόλια Κλιματιστικά,


            Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του κλιματισμού και του εξαερισμού, η Cooper & Hunter έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο παίκτη της αγοράς.Προϊόντα υπό την επωνυμία Cooper & Hunter εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.Από τότε που δραστηριοποιείται στις αγορές του εξωτερικού, η Cooper & Hunter έχει εξελιχθεί σε ένα γνωστό εμπορικό σήμα με την ταχεία αύξηση του όγκου των εξαγωγικών πωλήσεων, προσθέτοντας νέες αγορές κάθε χρόνο.


              Το 2017 η εταιρεία έχει συνάψει οριστικές συμφωνίες για μια μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία με την Zhuhai Vino Environmental Technology Equipment LTD και την αγορά μετοχών της εταιρείας που αναμένεται να επιταχύνει την ανάπτυξη της εταιρείας στην παγκόσμια αγορά.
Τα ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα της εταιρείας  μπορούν να πιστοποιηθούν από τα πιο σημαντικά διεθνή πρότυπα δοκιμών στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είμαστε αφοσιωμένοι στην τεχνολογική καινοτομία και στην ανάπτυξη προϊόντων με γνώμονα τον καταναλωτή. Η ομάδα της  Cooper & Hunter  συνεχίζει  να παράγει νέα προϊόντα που τηρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, παρέχοντας αξιόπιστες, ενεργειακά αποδοτικές και οικονομικά αποδοτικές λύσεις κλιματισμού. Καθώς υλοποιεί τις καινοτομίες, λαμβάνει υπόψη τόσο τις ανάγκες των σημερινών πελατών όσο και τις μελλοντικές τάσεις της μηχανικής. Έχει συνδυάσει νέα κομψά εργονομικά σχέδια με άνεση και υψηλή ποιότητα στη σύγχρονη τεχνολογία. Εστιάζει σε συνεχή βελτίωση και παρέχει την καλύτερη δυνατή υπηρεσία. Τέλος  δεσμεύεται  να παράγει προϊόντα ποιότητας που βελτιώνουν τη ζωή των πελατών μας.

Γράψτε το σχόλιό σας