Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Μάθε περισσότερα

Μηχανήματα υψηλής πίεσης Karcher

Δημοσιεύτηκε από dimitris 05/04/2019 0 Σχόλια Νέα,

                                                                                    

       Τα μηχανήματα υψηλής πίεσης προσφέρουν ένα άνετο και γρήγορο καθαρισμό σε επιφάνειες κάθε είδους, δίνοντας τη λύση σε πολλά προβλήματα καθαρισμού. Προσφέροντας επιλογές ψεκασμού, διαλύει και απομακρύνει κάθε είδους βρωμιά. Τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας συνδυάζοντας καινοτομία και δεκαετίες εμπειρίας.
       Τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης της Karcher προσφέρουν ένα αποτελεσματικό τρόπο καθαρισμού και είναι εξαιρετικά εύχρηστα στη χρήση τους. Η πίεση του νερού βοηθάει στην απομάκρυνση ακόμα και της πιο επίμονης βρωμιάς και μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το πόσο κοντά είναι η κάνη με την επιφάνεια.
      

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΛΥΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ;

      

  Τα πλυστικά μηχανήματα χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με τη πίεση και τη ποσότητα του νερού. Ο καλύτερος συνδυασμός αυτών των δύο συντελεστών δίνει τον αποτελεσματικό και γρήγορο καθαρισμό μεγάλων επιφανειών. Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζεται μικρότερος χρόνος και μεγαλύτερη άνεση καθαρισμού, ειδικά στις περιπτώσεις συχνής χρήσης.
        Τα πλυστικά μηχανήματα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες ανάλογα με τη παροχή νερού. Στη μία κατηγορία τα μηχανήματα συνδέονται σε οικιακή παροχή νερού, με πίεση περίπου στα 4 bar. Το νερό εισέρχεται στο μηχάνημα και με τη βοήθεια μιας αντλίας ώθησης εκτοξεύεται από ένα μικρό ακροφύσιο με υψηλή πίεση μέχρι και τα 160 bar. Στη κατηγορία η οποία είναι και πιο φιλική προς το περιβάλλον, τα μηχανήματα αντλούν νερό από μία διαθέσιμη δεξαμενή νερού εξοικονομώντας πολύτιμο πόσιμο νερό.

Γράψτε το σχόλιό σας