Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Μάθε περισσότερα

Τι θερμοπομπό να επιλέξω;

Δημοσιεύτηκε από dimitris 16/03/2018 0 Σχόλια Νέα,

Οι θερμοπομποί είναι συσκευές ηλεκτρικής θέρμανσης που αποτελούν μια αξιόπιστη επιλογή συνδυάζοντας οικονομία και φιλικό περιβάλλον στο χώρο που έχουν τοποθετηθεί. Η λειτουργία τους είναι εντελώς αθόρυβη και δεν ξηραίνουν την ατμόσφαιρα.
        Στο εμπόριο υπάρχουν εκατοντάδες μάρκες και μοντέλα θερμοπομπών και φυσικά ποικίλει η ποιότητα  κατασκευής, η εγγύηση αλλά και κατά πόσο είναι οικονομικό στη λειτουργία του. Υπάρχουν βασικοί παράγοντες για την επιλογή ενός θερμοπομπού και ο σημαντικότερος είναι ο τύπος του θερμοστάτη της συσκευής. Υπάρχουν θερμοπομποί με μηχανικό θερμοστάτη και με ηλεκτρονικό. Οι συσκευές που διαθέτουν μηχανικό θερμοστάτη, έχουν μεγαλύτερη απόκλιση σε σχέση με τον ηλεκτρονικό θερμοστάτη για τη θερμοκρασία δωματίου που έχουμε ορίσει. Είναι ένας  βασικός παράγοντας για την οικονομική λειτουργία ενός θερμοπομπού. Δεύτερος βασικός παράγοντας είναι το σημείο της τοποθέτησης της συσκευής σε σχέση με το χώρο. Συνήθως σε κάθε θερμοπομπό ο θερμοστάτης της συσκευής βρίσκεται χαμηλά για να μπορεί να διαβάζει τη πιο ψυχρή θερμοκρασία του χώρου. Η καλύτερη τοποθεσία για ένα θερμοπομπό είναι να τοποθετούνται  χαμηλά στο τοίχο και στο κέντρο του χώρου έτσι ώστε να ακτινοβολεί τη θερμότητα ομοιόμορφα.
        Τέλος ακόμα ένας βασικός παράγοντας για τη σωστή επιλογή ενός θερμοπομπού είναι η εγγύηση. Ηγέτες στο χώρο των θερμοπομπών είναι οι εταιρείες Adax, Atlantic, Airelec, Nobo και Glamox. Οι εταιρείες αυτές παρέχουν άψογη εξυπηρέτηση και ποιότητα κατασκευής σε όλα τους τα μοντέλα.

Γράψτε το σχόλιό σας